logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

Roberti Rattan

Roberti Rattan

inbc

Compania Roberti Rattan a fost infiintata in 1959 de catre Renato Roberti, care a inceput sa produca rattan de inalta calitate precum si mobilier din rachita pentru interior si exterior, gradini de iarna, terase si holuri. Conceptul mobilierului adaptabil atat interiorului cat si exteriorului facea deja parte din viziunea lui Roberti inca de la inceputurile companiei.

Miile de modele create, designul contemporan si productia de inalta calitate a materialelor au reprezentat de-a lungul anilor o carte de vizita a companiei. Mai mult, colaborarea cu diversi designeri de renume au dus la dezvoltarea unor modele de succes care au sporit renumele Roberti Rattan pe plan international.
Mobilierul de exterior imbina cu succes materiale si idei care se preteaza pentru spatii precum gradina, zona piscinei si terase. Colectia Greenfield, lansata in 2004, marcheaza inceputul unui nou concept: mobilerul de gradina integrat in spatiul interior.

Obiectele de mobilier de exterior nu mai sunt, ca in trecut, un simplu accesoriu. Acestea trebuie sa imbine armonios esteticul, confortul si calitatea in aceeasi masura in care o fac piesele de mobilier de interior si, in plus, trebuie sa reziste intemperiilor. Roberti a acceptat provocarea de a crea si continua sa produca colectii deosebite care sa se pastreze in spiritul viziunii originare.

Misiunea Roberti este sa ofere la nivel mondial stilul elegant Italian imbinat cu tehnologie de ultima ora. Finisarea cu obiecte de calitate a zonelor de locuit, de relaxare si wellness reprezinta pana astazi motivul pentru care Roberti Rattan se concentreaza asupra cercetarii si dezvoltarii ideilor si colectiilor noi.

Roberti Rattan este partenerul Kasta Metal in tot ceea ce inseamna mobilier de exterior.