logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
13/10/2019
Pregatirea spa-ului pentru sezonul rece

Sa ai o oaza de relaxare in confortul caminului tau este o adevarata bucurie. Iar daca ai ales unul dintre spa-urile de la Hydropool Romania, poti fi sigur ca te vei bucura de acesta pe tot parcursul anului, beneficiile pe care le aduce hidromasajul fiind de neegalat. Totusi, daca ai decis sa nu-l mai folosesti pe parc (...)


Publicat
21/07/2019
Swim spa, Serenity Spa sau Self-Cleaning Spa? Un mic ghid pentru iubitorii de relaxare

Daca te afli printre iubitorii de relaxare si iti doresti o oaza de relaxare in confortul casei tale, ai nimerit in locul potrivit. :) Scopul acestui articol este de a-ti prezenta fiecare tip de Spa de la Hydropool pentru ca tie sa-ti fie mai simplu sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Iti spunem inca (...)


Publicat
04/05/2019
Aquagym - cea mai buna alternativa a antrenamentelor la sala

Stiai ca atunci când este scufundat in apa, corpul tau cantareste doar 1/6 din masa lui? Acesta este motivul pentru care simti ca realizezi miscari cu o mai mare lejeritate in mediul acvatic. Si, astfel, nu este de mirare ca din ce in ce mai multe persoane prefera aquagym in locul mersului la sala pentru antrenamente sapta (...)