logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
20/11/2018
Oferta iernii - spa-ul Serenity de la Hydropool România

A venit momentul să îți îndeplinești visul de a avea propria oază de relaxare în confortul casei tale! Iarna aceasta te poți bucura de beneficiile pe care ți le oferă hidromasajul în spa-ul Serenity de la Hydropool! La achiziționarea acestuia, noi te sprijinim în ceea ce privește îngrijirea profesională, oferi (...)


Publicat
29/04/2018
Patru stiluri de inot pe care sa le incerci in Swim Spa-ul de la Hydropool

Este binecunoscut faptul ca inotul reduce la minimum riscul accidentarilor, protejeaza articulatiile si stimuleaza aparatul cardiovascular. Mai mult, acesta contribuie in mod eficient la antrenarea intregii musculaturi a corpului si este o activitate placuta care te ajuta sa te destresezi dupa o zi incarcata la munca. Daca iti d (...)


Publicat
24/03/2018
Sfaturi utile de intretinere a unui SPA

Spa-urile sunt cunoscute sub denumirea de jacuzzi, cazi cu hidromasaj sau mini-piscine portabile. Acestea reprezinta visul oricarui iubitor de relaxare, nu numai din simplul motiv ca sunt o investitie de care va puteti bucura pe tot parcursul anului, dar si pentru ca pot crea un colt de relaxare in confortul casei, care poate in (...)