logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
02/03/2017
Salonul de Dotari Hoteliere - Mamaia 2017

In perioada 2-5 martie 2017 are loc la Centrul Expozitional din Mamaia, cea de-a XV-a editie a Salonului de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica. 

Evenimentul se adreseaza atat detinatorilor si managerilor de hoteluri si restaurante de pe litoral cat si designerilor si arhitectilor interesati de produse dedicate industriei Horeca.

(...)


Publicat
26/04/2016
Kasta castiga Argint la Premiile APPW
Piscina Publica Hotel G.G. Gocim

... si Argintul la categoria "Piscine Publice" se acorda lucrarii realizate de Kasta Metal!

Emotia si bucuria au fost starile definitorii ale festivitatii organizate de APPW (Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness din Romania). Proiectul a fost unul inedit - lucrarea realizata la Mamaia, la CITESTE ARTICOLUL >


Publicat
02/04/2016
Despre standarde de siguranta

Siguranta este unul dintre subiectele importante de pe agenda Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness (APPW). De aceea, saptamana viitoare, in cadrul Ambient Expo - targul de constructii si amenajari pentru casa si gradina ce se desfasoara la Romexpo - va avea loc o prezentare pe tema standardelor de siguranta euro (...)