logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
18/02/2018
Dieta si sportul - elementele cheie pentru schimbarea totala a stilului de viata

 

Dorinta schimbarii stilului de viata provine, de cele mai multe ori, de la faptul ca nu suntem multumiti cu noi insine in prezent. Aceasta constientizare este un prim pas extrem de important care ne ajuta sa ne atingem scopul. Doua aspecte esentiale care contribuie, in mod egal la mate (...)


Publicat
10/02/2018
Cum contribuie inotul la sanatatea noastra?

 

Pe cat de viguros, pe atat de relaxant si placut, privit ca pe o activitate introdusa in rutina, inotul poate juca un rol extrem de important pentru starea ta de bine. Acesta aduce numeroase beneficii pentru sanatate, contribuind,  totodata,  la imbunatatirea calitatii vietii (...)


Publicat
04/02/2018
Piscina publica: secretele ingrijirii corecte

Atunci cand vorbim despre o piscina publica, tindem, in general, sa ne gandim numai la bazinul umplut cu apa cristalina, fara sa acordam o atentie deosebita la partea tehnica a acesteia. Cu scopul de a preveni inverzirea sau tulburarea apei din piscina, este necesar sa avem in vedere urmatoarele lucruri: un sistem (...)