logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
11/03/2018
Cum obtinem piscina visurilor noastre?

 

Ai luat decizia de a te bucura vara aceasta de propria ta piscina? Minunat! Cel mai probabil te afli la primul proiect de genul acesta si ti-ar prinde bine niste Tips & Tricks pentru un proiect reusit. Iata o lista cu cateva lucruri pe care este bine sa le faci pentru ca proiectul tau sa prinda viata exact asa cum iti dorest (...)


Publicat
04/03/2018
Din culisele piscinei: linerul, finisajul accesibil tuturor

 

Daca ai luat deja hotararea sa iti construiesti o piscina, atunci, cu siguranta ai in minte deja o imagine cu felul in care va arata. Detaliile sunt cele care fac diferenta, asa ca este absolut necesar sa iei o decizie cu privire la finisajul pe care iti doresti ca oaza ta de relaxare (...)


Publicat
18/02/2018
Dieta si sportul - elementele cheie pentru schimbarea totala a stilului de viata

 

Dorinta schimbarii stilului de viata provine, de cele mai multe ori, de la faptul ca nu suntem multumiti cu noi insine in prezent. Aceasta constientizare este un prim pas extrem de important care ne ajuta sa ne atingem scopul. Doua aspecte esentiale care contribuie, in mod egal la mate (...)