logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
24/03/2018
Sfaturi utile de intretinere a unui SPA

Spa-urile sunt cunoscute sub denumirea de jacuzzi, cazi cu hidromasaj sau mini-piscine portabile. Acestea reprezinta visul oricarui iubitor de relaxare, nu numai din simplul motiv ca sunt o investitie de care va puteti bucura pe tot parcursul anului, dar si pentru ca pot crea un colt de relaxare in confortul casei, care poate in (...)


Publicat
17/03/2018
Sfaturi utile pentru amenajarea spatiului de langa piscina


Cu totii devenim entuziasmati la gandul amenajarii gradinii si a spatiului de langa piscina. Acesta este cel care da viata intregului decor in al carui inima se afla oaza noastra de relaxare. Totusi, inainte de a incepe demersurile crearii intregului spatiu de relaxare, este important sa luam in calcul functionalitatea designului respectiv. Inaint (...)


Publicat
11/03/2018
Cum obtinem piscina visurilor noastre?

 

Ai luat decizia de a te bucura vara aceasta de propria ta piscina? Minunat! Cel mai probabil te afli la primul proiect de genul acesta si ti-ar prinde bine niste Tips & Tricks pentru un proiect reusit. Iata o lista cu cateva lucruri pe care este bine sa le faci pentru ca proiectul tau sa prinda viata exact asa cum iti dorest (...)