logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
17/03/2018
Sfaturi utile pentru amenajarea spatiului de langa piscina


Cu totii devenim entuziasmati la gandul amenajarii gradinii si a spatiului de langa piscina. Acesta este cel care da viata intregului decor in al carui inima se afla oaza noastra de relaxare. Totusi, inainte de a incepe demersurile crearii intregului spatiu de relaxare, este important sa luam in calcul functionalitatea designului respectiv. Inaint (...)


Publicat
11/03/2018
Cum obtinem piscina visurilor noastre?

 

Ai luat decizia de a te bucura vara aceasta de propria ta piscina? Minunat! Cel mai probabil te afli la primul proiect de genul acesta si ti-ar prinde bine niste Tips & Tricks pentru un proiect reusit. Iata o lista cu cateva lucruri pe care este bine sa le faci pentru ca proiectul tau sa prinda viata exact asa cum iti dorest (...)


Publicat
04/03/2018
Din culisele piscinei: linerul, finisajul accesibil tuturor

 

Daca ai luat deja hotararea sa iti construiesti o piscina, atunci, cu siguranta ai in minte deja o imagine cu felul in care va arata. Detaliile sunt cele care fac diferenta, asa ca este absolut necesar sa iei o decizie cu privire la finisajul pe care iti doresti ca oaza ta de relaxare (...)