logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
01/04/2018
Cum depozitam prelata de iarna a piscinei

Sfaturi utile pentru pregatirea piscinei de sezonul estival
 

Desi zielele insorite s-au cam lasat asteptate, astazi ne-am gandit sa dezbatem un subiect important, si anume, cum pregatim piscina pentru sezonul cald. Primul pas este sa ne concentram atentia catre p (...)


Publicat
24/03/2018
Sfaturi utile de intretinere a unui SPA

Spa-urile sunt cunoscute sub denumirea de jacuzzi, cazi cu hidromasaj sau mini-piscine portabile. Acestea reprezinta visul oricarui iubitor de relaxare, nu numai din simplul motiv ca sunt o investitie de care va puteti bucura pe tot parcursul anului, dar si pentru ca pot crea un colt de relaxare in confortul casei, care poate in (...)


Publicat
17/03/2018
Sfaturi utile pentru amenajarea spatiului de langa piscina


Cu totii devenim entuziasmati la gandul amenajarii gradinii si a spatiului de langa piscina. Acesta este cel care da viata intregului decor in al carui inima se afla oaza noastra de relaxare. Totusi, inainte de a incepe demersurile crearii intregului spatiu de relaxare, este important sa luam in calcul functionalitatea designului respectiv. Inaint (...)