logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
13/01/2019
Top 5 piscine infinite care ne taie rasuflarea cu frumusetea lor

Termenul "infinity pool", se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, odata cu mediatizarea paradisului asiatic Marina Bay Sands SkyPark din Singapore, al carui piscina cu un design chic si modern este un adevarat colt de rai de unde poti admira in voie efervescenta orasului, in timp ce savurezi un cocktail delicios si te lasi mangaiat de (...)


Publicat
02/12/2018
Pregatirea piscinei pentru sezonul rece

Gradele din termometre au inceput sa scada considerabil, iar conditiile extreme supun atat piscina, cat si instalatia acesteia la inghet. Acest lucru duce la necesitatea de a acorda o importanta deosebita intretinerii piscinei. O pregatire corespunzatoare pentru iernare te ajuta sa eviti deteriorarea sa si pe cea a instalatiei, (...)


Publicat
20/11/2018
Oferta iernii - spa-ul Serenity de la Hydropool România

A venit momentul să îți îndeplinești visul de a avea propria oază de relaxare în confortul casei tale! Iarna aceasta te poți bucura de beneficiile pe care ți le oferă hidromasajul în spa-ul Serenity de la Hydropool! La achiziționarea acestuia, noi te sprijinim în ceea ce privește îngrijirea profesională, oferi (...)