logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
22/10/2017
5 idei de cadouri pentru detinatorii de piscine

Sa alegi cadoul perfect pentru o persoana draga din viata ta nu este intocmai usor, in mod special pentru ca vrei sa o impresionezi cu ceva deosebit. Un mod simplu prin care poti scurta un proces lung de cautari este sa te gandesti, in primul rand, ce anume o face cu adevarat fericita. Pasiunile si modurile iedite de petrecere a (...)


Publicat
08/10/2017
Top 10 cele mai spectaculoase spa-uri din lume

Un articol impresionant al celor de la The Telegraph, aduce in prim plan un top al celor mai deosebite  10 centre spa din lume. Dat fiind faptul ca vara tocmai s-a sfarsit, ne-am gandit sa va invitam sa facem impreuna un tur al acestor centre pentru doza esentiala de inspiratie in ceea ce priveste urmatoarea destin (...)


Publicat
12/09/2017
Care sunt beneficiile saunei?

Pana acum consideram sauna doar o modalitate excelenta de relaxare de care putem profita ori de cate ori avem ocazia. Insa, datorita studiilor recente, ne vom dori sa o privim, de fapt, ca pe un bun prilej de imbunatatire a sanatatii si, implicit a calitatii vietii. Iata care sunt beneficiile saunei de care ne putem bucura in (...)