logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
25/05/2019
Tips & Tricks pentru un bronz perfect la piscina

Odata cu sosirea verii, nu ne sta gandul decat la relaxare, vacanta si, desigur, la un bronz perfect care sa ne faca sa ne simtim de milioane. Pentru a-l obtine, insa, este bine sa tinem cont de cateva aspecte, in mod special, pentru ca ne dorim ca acesta sa reziste cat de mult timp posibil. Am pregatit pentru tine cateva trucuri simple, pe care daca le r (...)


Publicat
04/05/2019
Aquagym - cea mai buna alternativa a antrenamentelor la sala

Stiai ca atunci când este scufundat in apa, corpul tau cantareste doar 1/6 din masa lui? Acesta este motivul pentru care simti ca realizezi miscari cu o mai mare lejeritate in mediul acvatic. Si, astfel, nu este de mirare ca din ce in ce mai multe persoane prefera aquagym in locul mersului la sala pentru antrenamente sapta (...)


Publicat
24/02/2019
Cum se întrețin corect piscinele de interior?

Dacă ai optat pentru o piscină de interior, este important să știi că, pentru buna ei funcționare, aceasta necesită o îngrijire periodică pe tot parcursul anului. Spre deosebire de piscinele clasice de exterior, cele interioare au nevoie, atât în sezonul rece, cât și în cel cald, de practic (...)