logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
04/05/2019
Aquagym - cea mai buna alternativa a antrenamentelor la sala

Stiai ca atunci când este scufundat in apa, corpul tau cantareste doar 1/6 din masa lui? Acesta este motivul pentru care simti ca realizezi miscari cu o mai mare lejeritate in mediul acvatic. Si, astfel, nu este de mirare ca din ce in ce mai multe persoane prefera aquagym in locul mersului la sala pentru antrenamente sapta (...)


Publicat
24/02/2019
Cum se întrețin corect piscinele de interior?

Dacă ai optat pentru o piscină de interior, este important să știi că, pentru buna ei funcționare, aceasta necesită o îngrijire periodică pe tot parcursul anului. Spre deosebire de piscinele clasice de exterior, cele interioare au nevoie, atât în sezonul rece, cât și în cel cald, de practic (...)


Publicat
13/01/2019
Top 5 piscine infinite care ne taie rasuflarea cu frumusetea lor

Termenul "infinity pool", se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, odata cu mediatizarea paradisului asiatic Marina Bay Sands SkyPark din Singapore, al carui piscina cu un design chic si modern este un adevarat colt de rai de unde poti admira in voie efervescenta orasului, in timp ce savurezi un cocktail delicios si te lasi mangaiat de (...)