logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
21/06/2016
Topul piscinelor interioare din lume

Cele mai faine piscine sunt adesea intalnite in hoteluri si resorturi de lux. Astfel, ne-am gandit sa va prezentam o selectie a unor piscine interioare minunate, adunate din intreaga lume. Fiecare dintre aceste bazine imbina pefect stilul cu mediul inconjurator, transformand spatiul intr-un loc unic. 

Cine stie, poate va gasiti inspiratia p (...)


Publicat
17/05/2016
Cum depozitezi prelata piscinei?
Prelata LoopLoc

Desi vremea frumoasa se lasa asteptata, ne-am gandit sa va povestim despre unul dintre pasii importanti ai pregatirii piscinei pentru zilele insorite de vara. Totul incepe cu scoaterea prelatei de iarna respectiv a prelatei de siguranta si a depozitarii acesteia pana la toamna.

 

Pentru a prelungi durata de viata a produsului si a (...)


Publicat
05/05/2016
Checklist pentru intretinerea spa-urilor

Spa-urile, cunoscute drept jacuzzi, cazi cu hidromasaj sau mini-piscine portabile, sunt un accesoriu important atunci cand vorbim despre relaxare, cu atat mai mult cu cat pot fi folosite tot timpul, indiferent de sezon. De aceea, este esential sa acordam importanta cuvenita tratarii si dezinfectarii apei din jacuzzi. Va prezentam un scurt checklist prin c (...)