logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
20/11/2018
Oferta iernii - spa-ul Serenity de la Hydropool România

A venit momentul să îți îndeplinești visul de a avea propria oază de relaxare în confortul casei tale! Iarna aceasta te poți bucura de beneficiile pe care ți le oferă hidromasajul în spa-ul Serenity de la Hydropool! La achiziționarea acestuia, noi te sprijinim în ceea ce privește îngrijirea profesională, oferi (...)


Publicat
29/04/2018
Patru stiluri de inot pe care sa le incerci in Swim Spa-ul de la Hydropool

Este binecunoscut faptul ca inotul reduce la minimum riscul accidentarilor, protejeaza articulatiile si stimuleaza aparatul cardiovascular. Mai mult, acesta contribuie in mod eficient la antrenarea intregii musculaturi a corpului si este o activitate placuta care te ajuta sa te destresezi dupa o zi incarcata la munca. Daca iti d (...)


Publicat
16/04/2018
Piscinele speciale - alegerea perfecta pentru iubitorii de design iesit din tipare

Acest articol este dedicat iubitorilor de design deosebit ce iese cu usurinta in evidenta datorita aspectului inedit, dar si datorita modalitatii unice de utilizare. Cand vine vorba despre construirea unei oaze de relaxare in confortul propriei locuinte, alegerea poate fi usor ingreunata din cauza numarului mare de posibili (...)