logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
12/11/2017
Beneficiile hidromasajului asupra sanatatii

Hidromasajul, cunoscut si sub denumirea de terapie cu apa, face parte din ramura medicinei naturiste care se bazeaza pe utilizarea externa a fortei apei, in scop terapeutic sau profilactic. Acesta si-a dovedit eficienta in combaterea problemelor cauzate de ritmul actual al vietii cu care ne confruntam zilnic si care isi pune amp (...)


Publicat
05/11/2017
De ce sa iti iei un Swim Spa?

Atunci cand ne dorim sa construim un loc de destindere in confortul casei trebuie sa luam in calcul o multime de aspecte importante. Unul dintre acestea este spatiul alocat constructiei care, de cele mai multe ori, ne impiedica sa ne indeplinim visul de a avea o piscina in care sa petrecem momente de recreere dupa zilele solicit (...)


Publicat
29/10/2017
Aromasauna - o experienta completa pentru starea ta de bine

Aromaterapia este una dintre cele mai des folosite laturi ale medicinei alternative. Multi oameni opteaza pentru aceasta forma de terapie pentru ca si-a dovedit eficienta in mentinerea unei stari generale de bine, oferindu-i organismului energia de care are nevoie pentru a face fata tuturor provocarilor zilnice. De asemenea, ace (...)