logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
12/09/2017
Care sunt beneficiile saunei?

Pana acum consideram sauna doar o modalitate excelenta de relaxare de care putem profita ori de cate ori avem ocazia. Insa, datorita studiilor recente, ne vom dori sa o privim, de fapt, ca pe un bun prilej de imbunatatire a sanatatii si, implicit a calitatii vietii. Iata care sunt beneficiile saunei de care ne putem bucura in (...)


Publicat
08/09/2017
Top 5 Tips and Tricks pentru un Pool Party reusit

Chiar daca sfarsitul verii se apropie cu pasi repezi, inca ne mai putem bucura de razele calde ale soarelui. Ce poate fi mai placut decat o zi special dedicata relaxarii la piscina pe o vreme superba care sustine distractia si voia buna? Cu o petrecere la piscina puteti marca in mod glorios sfarsitul verii si pentru ca aceasta s (...)


Publicat
06/09/2017
Tot ce trebuie sa stii despre cabina cu infrarosu b-Intense

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa aduci o oaza de relaxare in confortul casei tale?  Daca iti este greu sa-ti imaginezi, iti putem garanta faptul ca acest lucru nu este deloc dificil de realizat. O cabina cu infrarosu b-Intense iti asigura relaxarea odata cu modalitatea unica de incalzire a corpului. Mai exact, pielea este (...)