logKasta

PESTE 20 ani
experienta

PESTE 600
de proiecte realizate

KASTA BLOG
Din culisele relaxarii...
Ne plac proiectele frumoase, oriunde ar fi acestea; provocarile si suntem pasionati de piscine si de lumea wellness-ului.
Publicat
13/08/2019
There's a new place in town! Kasta Events

Petrecerile la piscina sunt cele mai asteptate activitati ale verii. Si ce poate fi mai minunat decat sa ai familia si prietenii alaturi pentru a petrece clipe de neuitat impreuna? Sau colegii de la munca pentru un teambuilding relaxant? :) Daca esti in cautare de un loc cosy cu piscina, departe de agitatia orasului, ai nim (...)


Publicat
21/07/2019
Swim spa, Serenity Spa sau Self-Cleaning Spa? Un mic ghid pentru iubitorii de relaxare

Daca te afli printre iubitorii de relaxare si iti doresti o oaza de relaxare in confortul casei tale, ai nimerit in locul potrivit. :) Scopul acestui articol este de a-ti prezenta fiecare tip de Spa de la Hydropool pentru ca tie sa-ti fie mai simplu sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Iti spunem inca (...)


Publicat
25/05/2019
Tips & Tricks pentru un bronz perfect la piscina

Odata cu sosirea verii, nu ne sta gandul decat la relaxare, vacanta si, desigur, la un bronz perfect care sa ne faca sa ne simtim de milioane. Pentru a-l obtine, insa, este bine sa tinem cont de cateva aspecte, in mod special, pentru ca ne dorim ca acesta sa reziste cat de mult timp posibil. Am pregatit pentru tine cateva trucuri simple, pe care daca le r (...)