Top 5 piscine infinite care ne taie rasuflarea cu frumusetea lor

Termenul “infinity pool”, se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, odata cu mediatizarea paradisului asiatic Marina Bay Sands SkyPark din Singapore, al carui piscina cu un design chic si modern este un adevarat colt de rai de unde poti admira in voie efervescenta orasului, in timp ce savurezi un cocktail delicios si te lasi mangaiat de razale blande ale apusului de soare. 🙂

Ce este un Infinity Pool?

De obicei, este vorba despre o oaza de relaxare luxurianta, care nu numai ca are o arhitectura cu totul si cu totul speciala, dar iti ofera si o priveliste de vis. Apa curge peste marginea bazinului, si produce o iluzie optica a unei ape fara limita. Acest efect provine din faptul ca apa care trece de limita piscinei se scurge intr-un bazin construit dedesubt, de unde este ulterior pompata inapoi in piscina. Astfel de bazine sunt proiectate in asa fel incat marginea pare ca se imbina cu oceanul, cu cerul sau pur si simplu iti deschid orizontul catre lumi spectaculoase: paduri tropicale, munti inzapeziti si orase uimitoare, pline de viata.

Pentru pasionatii de fotografie, aceste piscine sunt adevarate comori. Pe buna dreptate, prin lentile lor, acestia reusesc sa le captureze unicitatea, dar si sentimentul de libertate si de iubire de viata pe care il ofera. In afara de faimosul infinity pool de la Marina Bay, am mai descoperit si altele din diferite colturi ale lumii, care ne-au fascinat prin peisajele mirifice pe care le ofera si prin apa cristalina care te imbie la bai lungi si relaxate. Am realizat un top 5 al piscinelor infinite care ne taie rasuflarea cu farmecul lor. Care te impresioneaza cel mai mult?

Amankila: Bali, Indonesia – una dintre cele mai faimoase piscine infinite din lume, structurata pe trei niveluri ofera o vedere excelenta la Strâmtoarea Lombok si muntii din jur.

Belmond Hotel Caruso: Coasta Amalfi, Italia – pscina devine una cu cerul si picteaza un tablou de neuitat.

Chromata Hotel: Santorini, Greece – piscina care te face sa crezi ca ai lumea la picioare.

Nayara Springs: Parcul National Arenal Volcano, Costa Rica – o oaza de relaxare care te apropie de natura si iti ofera o priveliste deoasebita a vulcanului.

InterContinental Hong Kong, Hong Kong: piscina care iti ofera imaginea vietii cosmopolite.

KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.
KASTA METAL © 2024. All Rights Reserved.